mrCPD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 1.091 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650M-B - Ryzen 5 7500f - RTX 2060 Super - 32 GB RAM - 480 GB M.2 SSD + 256 GB SATA SSD + 240 GB SATA SSD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 27 Mayıs 2022 #21 Evir dedi: Ya ben ssdyi alıp eğer uymazsa nolcak kesin uyar dimi anakartıma sata ssd Genişletmek için tıkla... SATA 3 aldığınızdan emin olun uymama gibi bir sorun yaşamazsınız.
Evir dedi: Ya ben ssdyi alıp eğer uymazsa nolcak kesin uyar dimi anakartıma sata ssd Genişletmek için tıkla... SATA 3 aldığınızdan emin olun uymama gibi bir sorun yaşamazsınız.
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 28 Mayıs 2022 #22 Uyar bir sıkıntı olmaz merak etme. Evir dedi: Ya ben ssdyi alıp eğer uymazsa nolcak kesin uyar dimi anakartıma sata ssd Genişletmek için tıkla...
Uyar bir sıkıntı olmaz merak etme. Evir dedi: Ya ben ssdyi alıp eğer uymazsa nolcak kesin uyar dimi anakartıma sata ssd Genişletmek için tıkla...