Enesore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 Anakart Asus Dragon B450m Başlıkta belirttiğim üzere M.2 slotum dolu olduğu için 1TB SATA SSD almak istiyorum. Kioxia Intenso Şu anlık aklımda olan bunlar. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
Başlıkta belirttiğim üzere M.2 slotum dolu olduğu için 1TB SATA SSD almak istiyorum. Kioxia Intenso Şu anlık aklımda olan bunlar.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.275 Çözümler 44 Yer Bursa 4 Mart 2025 #2 Enesore dedi: Başlıkta belirttiğim üzere M.2 slotum dolu olduğu için 1TB SATA SSD almak istiyorum. Kioxia Intenso Şu anlık aklımda olan bunlar. Genişletmek için tıkla... Kioxia tabii ki de bu nasıl bir soru?
Enesore dedi: Başlıkta belirttiğim üzere M.2 slotum dolu olduğu için 1TB SATA SSD almak istiyorum. Kioxia Intenso Şu anlık aklımda olan bunlar. Genişletmek için tıkla... Kioxia tabii ki de bu nasıl bir soru?
Enesore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #3 Ben de öyle düşünüyordum teşekkür ediyorum.