1 TB M.2 SSD Önerisi

Evet şu an da Kingston A2000 ile SanDisk Ultra 3D arasında kalmış bulunmaktayım. SanDisk kuponlarla beraber 920 TL civarına denk geliyor, Kingston A2000 ise 1060 TL civarına denk geliyor.

Bu SSD'lere açıkcası çok bakamadım fakat daha çok Kingston A2000 ile SanDisk arasında kaldım ne yalan söyleyim. Biraz da bütçeyi aşıyor ikisi de.

Bu modellerin RGB ışıktan çok ısındığını söylüyorlar o yüzden bu modellere bakmadım.

SanDisk Ultra 3D NVMe M.2 SSD. Ben de alacağım.

En çok bu SSD ile Kingston arasında kaldım zaten ama DRAM olmadığından bahsediyorlar SanDisk'te. Ne kadar sorundur bilmiyorum fakat almışken uzun ömürlü almak istiyorum.

Evet şu an da Kingston A2000 ile SanDisk Ultra 3D arasında kalmış bulunmaktayım. SanDisk kuponlarla beraber 920 TL civarına denk geliyor, Kingston A2000 ise 1060 TL civarına denk geliyor.

Bu SSD'lere açıkcası çok bakamadım fakat daha çok Kingston A2000 ile SanDisk arasında kaldım ne yalan söyleyim. Biraz da bütçeyi aşıyor ikisi de.

Bu modellerin RGB ışıktan çok ısındığını söylüyorlar o yüzden bu modellere bakmadım.

En çok bu SSD ile Kingston arasında kaldım zaten ama DRAM olmadığından bahsediyorlar SanDisk'te. Ne kadar sorundur bilmiyorum fakat almışken uzun ömürlü almak istiyorum.
NVMe SSD'lerde DRAM olmaması o kadar sorun olmuyor ama bence A2000 almalısınız.
Bende 500 GB'lık bir model alacağım. Konusunu da açmıştım. A2000 önerdi herkes. Herkes öneriyorsa bir bildikleri vardır. :)

Aşağıdaki ürünlere bakabilirsiniz.

NVMe SSD'lerde DRAM olmaması o kadar sorun olmuyor ama bence A2000 almalısınız.
Bende 500 GB'lık bir model alacağım. Konusunu da açmıştım. A2000 önerdi herkes. Herkes öneriyorsa bir bildikleri vardır. :)

Bende aynı fikirdeyim şuan.

Aşağıdaki ürünlere bakabilirsiniz.

Baktım bu ürünlere fakat iki SSD'nin de okuma yazma hızı düşük özellikle WD'nin.

Bende bu ürünü önerecektim. Tier b sınıfında bu fiyata başka ürün zor bulursun diğer önerilen ürünler tier D seviyesinde 100-200 lira fazla vermelisin.

SSD bozulduğunda verilerin geri gelmesi imkansız bundan dolayı verilerine önem vermelisin.

Biraz bütçemi aşmakta 1300 TL'ye yakın neredeyse o yüzden sanırsam Kingston A2000'de karar kıldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı