1 TB M.2 SSD önerisi

Bütçe
2000 tl
Bence spatium ile kc3000 asla kiyaslanmamali çünkü kingstonun denetleyicisi daha yeni nesil o yüzden daha performanslı.
Ben pek anlamam hocamda abartısız pc 3 saniyede açılıyor. A2000 varken 5-6 saniye sürüyordu.

M390 var hocam. Sizin bütçenizede o uyuyor.
Ben m470 almayi düşünüyordum bana KC3 önerisi geldi bana gelen öneride de size bahsettiğim denetleyici model farkı vardı M470 Phison E16 KC3 Phison E18 kullanıyor dendi, o yüzden spatiumdan vazgeçtim, bir tık daha performanslı olsun diye kingston a yöneldim.

Buradan almayı düşünüyorum, ama garantisi hakkında bir bilgi verilmemiş. Ürünün kaç yıl garantisi var biliyor musunuz?

Hocam bu işler biraz şans işi. İçinize hangisi siniyorsa onu alın iyi markalar. Yalnız ssdye o kadar ücret farkı vermeme taraftarıyım. Çok büyük fark olacağını sanmam sonuçta hdd almıyoruz.

Bilgi için teşekkür ederim, şimdi kontrol ettim işlemcim 10400F PCI 3 kullanıyormuş, almak istediğim Samsung 970 evo da PCI3.

Bilgi için teşekkür ederim, şimdi kontrol ettim işlemcim 10400F PCI 3 kullanıyormuş, almak istediğim Samsung 970 evo da PCI3.
Dostum PCİE GEN 4 al ki ileride işlemci yükseltmesi yaptığında SSD de yükseltmezsin.
İşlemci gen3 destekliyor diye SSD de gen 3 olacak diye bi kaide yok sadece tam performans alamazsın o da bir sıkıntı yaratmıyor zaten. Yani gen3 alırsan boşa o kadar para vermiş olursun söyliyeyim.

1 TB Fury renegate ile 980 Pro arasında kalmıştım. 980 Pro indirime girdiğini görünce Amazon'dan direk 980 Pro'yu satın aldım. Eğer indirim olmasaydı kesinlikle Fury'i satın alırdım.

1 TB Fury renegate ile 980 Pro arasında kalmıştım. 980 Pro indirime girdiğini görünce Amazon'dan direk 980 Pro'yu satın aldım. Eğer indirim olmasaydı kesinlikle Fury'i satın alırdım.

980 pro için pek iyi yorumlar yoktu yanlış görmediysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…