1 TB M.2 SSD önerisi

Ağzınıza sağlık üstadım. Peki Gigabyte B450M S2H anakart için bu M.2 SSD alınır mı?

Ağzınıza sağlık üstadım. Peki Gigabyte B450M S2H anakart için bu M.2 SSD alınır mı?
Geleceğe yönelik yatırım yapmak isterseniz evet alınabilir. Uzun vadeli düşünmüyorsanız şu an için gereksiz harcama olur çünkü anakartınız PCIe Gen 3 destekliyor. Bu SSD ile muhtemelen 3500 MB/s okuma, 3500 MB/s yazma değerleri alırsınız (tahmini). Bence PCIe Gen 4 destekli SSD almak daha mantıklı olur.

Alınabilir, bu bütçede zaten başka DRAM'li SSD yok neredeyse.

Exceria G2'yi kast ediyor hocam.

Tekrar kontrol ettim bios güncel, windowstan olduğunu düşünüp bugün temiz kurulum yaptım işe yaramadı.
Above 4G Decoding ve Resizebar açmayı önerenler var, onları BIOS'tan eğer kapalıysa açmayı deneyin birde. Birde anakartın sürücüleri indirmediyseniz onları kurmayıda deneyebilirsiniz, Onboard, Chipset sürücüsünü filan.
En son olarak M.2'yi çıkarıp takmak geliyor aklıma.

Son düzenleme:

Tüm sürücüleri kurdum hatta ilk başta m2_1 slotunda takılıyken test yaptım 1547 mb okuma
271 mb yazma çıktı çıkartıp m2_2 slotuna taktım 3.500 lere çıktı sonra tekrar çıkarttım 1. slota taktım oda 3.500 lere döndü, şimdi diskle ilgili her hangi bir işlem yapıldığında yanıt süresi çok yükseliyor ve bilgisayar kasıyor yada her şey geç tepki veriyor, kafayı yemek üzereyim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    23,1 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…