1 TB M.2 SSD önerisi

dxry

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 2600 // Anakart: Gigabyte A520M K V2 // Ekran Kartı: MSI GTX 1660 Armor // PSU: Xigmatek X-Calibre 600W 80 Plus // Ram: XPG Gammix D30 CL16 2X8 GB // Monitör: Gamepower Intense X40 240HZ 27" // Mouse: Delux M800 Pro // Klavye: Everest KB-98 // Kulaklık: Havit Gamenote H2002P
Geçen günlerde 2. elden DDR4 sistem aldım, ancak sadece 1 adet Toshiba TR200 240 GB SATA SSD var. 1 TB M.2 SSD almak istiyorum, en ucuzu:
Kioxia Exceria G2 2400 TL. 200-300 TL daha koyup alabileceğim daha iyi bir SSD var mı, yoksa bu mudur?

Anakart: Gigabyte A520mk V2.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD içerisine işletim sisteminizi kuracaksanız:
Depolama, oyun vs:

Son düzenleme:
Bahsettiğin modelin üzerine biraz daha ekleyerek alabileceğin ve anakartınla tam uyumlu bir model yok. Ayrıca 2 sene oldu sanırım G2 kullanıyorum, ben memnunum ve bir sorununu görmedim şimdiye kadar.

Bahsettiğin modelin üzerine biraz daha ekleyerek alabileceğin ve anakartınla tam uyumlu bir model yok. Ayrıca 2 sene oldu sanırım G2 kullanıyorum, ben memnunum ve bir sorununu görmedim şimdiye kadar.
peki G2 mi yoksa roxy nin attığı SN580 mi

Alın geçin.

Güncelleme: Anakart desteklemiyor sanırım şimdi gördüm.
SSD'nin çalışması için anakartın desteklemesine gerek yok. Sadece anakartın hız desteği ne kadar ise o hızda çalışır.
Genede iyi bir tercih değil.

peki G2 mi yoksa roxy nin attığı SN580 mi
Windows kuracaksanız G2 daha iyi olur. TR-200'e Windows kurmanında pek mantıklı ve uzun ömürlü olmayacağına göre G2 daha mantıklı.

SSD'nin çalışması için anakartın desteklemesine gerek yok. Sadece anakartın hız desteği ne kadar ise o hızda çalışır.
Genede iyi bir tercih değil.

Windows kuracaksanız G2 daha iyi olur. TR-200'e Windows kurmanında pek mantıklı ve uzun ömürlü olmayacağına göre G2 daha mantıklı.
Anakartta tam hızda olmayacaksa bile çalışacaksa plus G3 alabilirim gelecektede anakartı değiştiririm

Anakartta tam hızda olmayacaksa bile çalışacaksa plus G3 alabilirim gelecektede anakartı değiştiririm
Exceria G2'nin esprisi olan DRAM donanımına sahip değil. Hadi diyelim DRAM'siz alıcaz, ozamanda SN5000 ile SN580 var daha iyi olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı