1 TB M.2 SSD önerisi

Bütçe
2500-3000 TL
Makaleler
26
Oyunlar ve depolama için 1 TB M.2 önerisi istiyorum. 2. slota takacağım ve PCI-e 3.0 hızında çalışacak ancak ileriye dönük olması için 4.0 olması problem olmaz. Bütçem 2.5 3 arasında, bu civarı çok geçmesek iyi olur. DRAM gibi şeye 2. disk olacağı için çok takılmam ama bu bütçede olabiliyorsa da güzel olur.

Huawei'nin SSD'sini gördüm ilk defa, nasıldır bilmiyorum ama. Önerir misiniz?

Oyunlar ve depolama için 1 TB M.2 önerisi istiyorum. 2. slota takacağım ve PCI-e 3.0 hızında çalışacak ancak ileriye dönük olması için 4.0 olması problem olmaz. Bütçem 2.5 3 arasında, bu civarı çok geçmesek iyi olur.

Huawei'nin SSD'sini gördüm ilk defa, nasıldır bilmiyorum ama. Önerir misiniz?

Bütçe artarsa:

Artmazsa:

Bütçe artarsa:

Artmazsa:

Bütçe arttırabilirim ama arttır arttır sonu gelmeyeceği için limit belirledim kendimce, üstüne çıkmayı düşünmüyorum.

WD nasıldır, sorunu var mı?

Bütçe arttırabilirim ama arttır arttır sonu gelmeyeceği için limit belirledim kendimce, üstüne çıkmayı düşünmüyorum.

WD nasıldır, sorunu var mı?

WD iyidir, sorunu yoktur. Ana disk olarak kullanılabileceğini söyleyemem sadece. DRAM bulunmadığı için dosya aktarımlarında ve uzun vadede hız düşüşleri kaçınılmaz ama yedek depolama ise bunu kafaya takmanıza gerek yok. Ana disk olarak kullanılacaksa Exceria Pro alınmalı.

WD iyidir, sorunu yoktur. Ana disk olarak kullanılabileceğini söyleyemem sadece. DRAM bulunmadığı için dosya aktarımlarında ve uzun vadede hız düşüşleri kaçınılmaz ama yedek depolama ise bunu kafaya takmanıza gerek yok. Ana disk olarak kullanılacaksa Exceria Pro alınmalı.

Ana disk olarak KC3000 kullanıyorum o konuda bir problem yok. Yoğunluk olarak oyun için kullanılacağı için DRAM olsa da olur olmasa da olur, yeter ki sorunu olmasın olabildiğince kaliteli olsun yeterli benim için. Bir de yazılım ve Firmware desteği olsa güzel olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı