Oyunlar ve depolama için 1 TB M.2 önerisi istiyorum. 2. slota takacağım ve PCI-e 3.0 hızında çalışacak ancak ileriye dönük olması için 4.0 olması problem olmaz. Bütçem 2.5 3 arasında, bu civarı çok geçmesek iyi olur.
Huawei'nin SSD'sini gördüm ilk defa, nasıldır bilmiyorum ama. Önerir misiniz?
Bütçe artarsa:
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Artmazsa:
Bütçe arttırabilirim ama arttır arttır sonu gelmeyeceği için limit belirledim kendimce, üstüne çıkmayı düşünmüyorum.
WD nasıldır, sorunu var mı?
WD iyidir, sorunu yoktur. Ana disk olarak kullanılabileceğini söyleyemem sadece. DRAM bulunmadığı için dosya aktarımlarında ve uzun vadede hız düşüşleri kaçınılmaz ama yedek depolama ise bunu kafaya takmanıza gerek yok. Ana disk olarak kullanılacaksa Exceria Pro alınmalı.
SN5000 alabilirsiniz o halde. Hayırlı olsun.Ana disk olarak KC3000 kullanıyorum o konuda bir problem yok. Yoğunluk olarak oyun için kullanılacağı için DRAM olsa da olur olmasa da olur, yeter ki sorunu olmasın olabildiğince kaliteli olsun yeterli benim için. Bir de yazılım ve Firmware desteği olsa güzel olur.
SN5000 alabilirsiniz o halde. Hayırlı olsun.
Teşekkürler. Başka alternatif var mıdır yoksa hiç kafa karıştırmaya değmez mi?
Kafa karıstırmaya degmez, en F/P SSD bu şu anda.
Teşekkürler. Başka alternatif var mıdır yoksa hiç kafa karıştırmaya değmez mi?