Bay_T Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:16 #11 fercklenn dedi: Bütçe söyleyin, benim uçuk fiyat algım sana göre en tepe olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani bu parcalar ne kadar olur bilemedigim icin bir bütçe vermedim tabii kötü olmasın ama gidip de 16 GB RAM'e 5000 vermeyeyim.
fercklenn dedi: Bütçe söyleyin, benim uçuk fiyat algım sana göre en tepe olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani bu parcalar ne kadar olur bilemedigim icin bir bütçe vermedim tabii kötü olmasın ama gidip de 16 GB RAM'e 5000 vermeyeyim.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.941 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Dün 20:16 #12 Bay_T dedi: Yani bu parcalar ne kadar olur bilemedigim icin bir bütçe vermedim tabii kötü olmasın ama gidip de 16 GB RAM'e 5000 vermeyeyim. Genişletmek için tıkla... Son atılan ürünlere bakabilirsiniz.
Bay_T dedi: Yani bu parcalar ne kadar olur bilemedigim icin bir bütçe vermedim tabii kötü olmasın ama gidip de 16 GB RAM'e 5000 vermeyeyim. Genişletmek için tıkla... Son atılan ürünlere bakabilirsiniz.