Biri tavsiye etmişti. Ama JD tek yongalı. Keşke WD veya Kingston alaydım. 1 senedir HDD' ye devam etmek zorunda kaldım.Burada James Donkey'i övmeye çalışmıyorum. Ancak James Donkey dışında her şey demek doğru bir çıkarım olmaz. @Serush'ın belirttiği üzere Samsung bile olumsuz yorum barındıran ürünler çıkarabiliyor. Corsair, Crucial gibi markalarda da bu durum var.
İşte yine aynı yere geliyoruz. WD, Kingston, Samsung fark etmez. Ürünü ele almak lazım.Biri tavsiye etmişti. Ama JD tek yongalı. Keşke WD veya Kingston alaydım. 1 senedir HDD' ye devam etmek zorunda kaldım.
JD pro kullanmadım. Sütten dili yanmış biri olarak JD' yi bağayı karalıyorum. Belki yanılabilirim. Ben faydasını görmedim. Gıyaben söylüyorum. Pro kullanmadım ama JD markasını tecrübe ettiğim için pro versiyonlarının en kötüsüdür düşüncesindeyim.İşte yine aynı yere geliyoruz. WD, Kingston, Samsung fark etmez. Ürünü ele almak lazım.
Biri tavsiye etmişti. Ama JD tek yongalı. Keşke WD veya Kingston alaydım. 1 senedir HDD'ye devam etmek zorunda kaldım.
James Donkey haricinde her şey mübah.
Arkadaş grubu olarak aldık. Hepsi bozuldu. Benimkisi 1 hafta sonra.
Kasada diğer kullandığım M.2 James Donkey'in sorunsuz kullanıyorum şu an için. Sizin aldığınızda sıkıntı olmuş olabilir normaldir.
Bozulmasından kastınız çöktü mü tam olarak nasıl bozuldu.
Sağlık testi yapılmıştı. Oldukça fazla sorunla karşılaştık. 6-7 kişilik grup halinde aldık. 600 küsur lira verdik. Ben faydasını görmedim. JD yatırımcıları inşallah yaşadığımız sorunu ciddiye alıp diğer versiyonlara el atmıştır.Kasada diğer kullandığım M.2 James Donkey'in sorunsuz kullanıyorum şu an için. Sizin aldığınızda sıkıntı olmuş olabilir normaldir.
Bozulmasından kastınız çöktü mü tam olarak nasıl bozuldu.
Fotoğraflar falan o M.2'de ona göre önlem alırım
Fotoğraflar falan o M.2'de ona göre önlem alırım
Kulağıma küpe olsun. Ben de zamanında filmlerimi kaybetmiştim.Sizin yerinizde olsam önemli fotoğraflar için harici bir disk alırdım. Çok kaliteli bir ürün bile alsanız elektrik kesilir, bir şey olur disk gidebilir, garantiden yenisini verirler ama dosyalarınızı kurtarma işi sıkıntı çıkartabilir. Ben Seagate Backup 6TB kullanıyorum, tüm dosyalarımın yedeğini oraya aktardım, 6TB sizin için fazla olabilir ama 500GB - 1TB bir ürün fazlasıyla yeter.
Sizin yerinizde olsam önemli fotoğraflar için harici bir disk alırdım. Çok kaliteli bir ürün bile alsanız elektrik kesilir, bir şey olur disk gidebilir, garantiden yenisini verirler ama dosyalarınızı kurtarma işi sıkıntı çıkartabilir. Ben Seagate Backup 6TB kullanıyorum, tüm dosyalarımın yedeğini oraya aktardım, 6TB sizin için fazla olabilir ama 500GB - 1TB bir ürün fazlasıyla yeter.
Kulağıma küpe olsun. Ben de zamanında filmlerimi kaybetmiştim.
@Uchiha Shisui @DjKedi sizce bu modeller nasıl;
Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.495,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.084,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sizin yerinizde olsam önemli fotoğraflar için harici bir disk alırdım. Çok kaliteli bir ürün bile alsanız elektrik kesilir, bir şey olur disk gidebilir, garantiden yenisini verirler ama dosyalarınızı kurtarma işi sıkıntı çıkartabilir. Ben Seagate Backup 6TB kullanıyorum, tüm dosyalarımın yedeğini oraya aktardım, 6TB sizin için fazla olabilir ama 500GB - 1TB bir ürün fazlasıyla yeter.
PNY varken tercih edilirler mi? Sanmam.Kulağıma küpe olsun. Ben de zamanında filmlerimi kaybetmiştim.
@Uchiha Shisui @DjKedi sizce bu modeller nasıl;
Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.495,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.084,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com