1 TB M.2 SSD tavsiyesi

fevzidurmayan

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus tuf a15 r5 7535hs rtx4050 24gb ram
Meslek
Öğrenci
Aynı laptop'a sahibim SSD şunu kullanıyorum, 400lira fazla verip almanı tavsiye ederim, okuma ve yazma değerleri daha iyi.

Aynı laptop'a sahibim SSD şunu kullanıyorum, 400lira fazla verip almanı tavsiye ederim, okuma ve yazma değerleri daha iyi.
Okuma yazmadaki fark neyi etkiliyordu daha önce bir kez ssd aldım onu da çok detaylı araştırmadım.

Okuma yazmadaki fark neyi etkiliyordu daha önce bir kez SSD aldım onu da çok detaylı araştırmadım.

Acayip bir önemi yok, DRAM olması daha önemli. Yukarıda atılan G2 modeli alın DRAM'i var.

KC3000 renegade

DRAM nedir, bilgi verir misiniz? Çok elzem bir şey ise bende değişime gidebilirim.

DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölüm. Önbellek gibi düşünebilirsiniz. DRAM'li SSD'ler daha kararlı, stabil çalışır ve ömrü daha uzun olur.

DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölüm. Önbellek gibi düşünebilirsiniz. DRAM'li SSD'ler daha kararlı, stabil çalışır ve ömrü daha uzun olur.
Yukarıdaki ssd alınır mı sorunu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…