1 TB NVMe SSD Önerisi

uufuukyilmaz

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar Lenovo Legion Y520 model bir bilgisayara sahibim. Bilgisayarda default olarak Samsung PM961 model 128 GB bir SSD bulunuyor. Artan oyun kapasiteleri nedeniyle artık yetmemeye başladı. Ben de yeni bir SSD almak istiyorum. Almışken 1 TB olsun diyorum. Çünkü tekrar tekrar alınacak bir şey değil.

James Donkey'in JD1024 model SSD'si 600 TL'ye kadar düştü. Fiyat çok cezbedici fakat hem Recep Baltaş hem de güvendiğim diğer bir teknoloji editörü "güvenilir bulmadı". Fiyatı çok iyi olsa da maalesef alamayacağım. Crucial marka araştırdım. Sanırım belleklerini Mikron üretiyor. Araştırdığım kadarıyla iyi bir markaymış. Kafamdaki diğer ürün ise Adata XPG SX8200 Pro fakat fiyat olarak Crucial'dan biraz daha yüksek Ayrıca indirim de bekliyorum. Site tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.

Tavsiyeleriniz nelerdir?
Şuan bulunan 128 GB SSD

James Donkey

Crucial

Adata XPG

Önemli veri saklamayacaksanız bence JD olanı alın. Bildiğim kadarıyla 3 yıl birebir değişim garantisi var ve yarı yarıya ucuz. Güvenilir bir SSD isterseniz Samsung bu konuda en iyisidir.

Önemli veri saklamayacaksanız bence JD olanı alın. Bildiğim kadarıyla 3 yıl birebir değişim garantisi var ve yarı yarıya ucuz. Güvenilir bir SSD isterseniz Samsung bu konuda en iyisidir.
Fiyat gerçekten çok iyi fakat korkuyorum. Sadece Windows kuracağım. Bir de oynadığım oyunlar. Hayati önem taşıyan verilerimi genelde harici harddisk veya bulut depolama ile saklıyorum. Ama aldıktan sonra sorun çıkarır da geri gönder gelmesini bekle falan uğraşmam istemem. Samsung'un en iyisi olduğunu biliyorum fakat çok pahalı. 512 almak istemiyorum. Hazır para yatıracağım, 1 TB olsun diyorum. :/

En uygunlardan biri.. Adata XPG SX6000 Pro 1TB SX6000 Pro 2100MB/1500MBs PCIE M.2 NVMe SSD (ASX6000PNP-1TT-C)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…