1 TB NVMe SSD tavsiyesi

Selam Neko. Ben Kioxia Exceria G2 1TB almıştım, harici disk kutusuna heatsink ile takınca 50 GB'ı geçen yazma işlemlerinde ancak 60 derecelere ulaşıyordu. (Kutuyla elimi yaktım. ) Sonrasında laptop içerisine takıp termal padle ısıyı metal arka kapağa iletmeme rağmen 20-30 GB oyun yüklerken bile disk 70 dereceleri geçiyordu. Yakın tarihte o diski bir arkadaşıma satıp SX8200 Pro 2TB aldım. Bu diskte termal olarak çok daha memnunum. G2 teoride iyi olsa da aslında pratikte bana göre çok da iyi bir disk değil. Evet ömrü soğuk tutulduğunda daha iyi olacaktır ama G3 Plus daha hızlı ve daha az ısınıyorsa aynı NAND ile daha uzun ömre dahi sahip olabilir.

Sen de kontrolcüsü fena olmayan, 112L Toshiba NAND'lı bir disk almışsın. Pişman olacağını zannetmiyorum. GC iyi yapıldığı sürece performansını koruyacaktır.

Selamm. G2'nin Plus modeli baya iyidi diye biliyorum eğer o olsaydı bu fiyatlarda onu alırdım. Şimdi bu gözüme güzel gözüktü inceledikten sonra o yüzden bunu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…