Anakartımda M.2 slotu yok ekran kartımdan dolayı da PCI-e X1 slotuna ulaşamıyorum yani dönüştürücü de kullanamıyorum bu yüzden SATA SSD önerisi istiyorum. 1 TB civarlarında olması gerekiyor. Kronik sorunlu bir sürü model var o yüzden düzgün bir model almak için sizden yardım bekliyorum.
En ucuz Crucial BX500 CT1000BX500SSD1 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial BX500 CT1000BX500SSD1 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 1.630,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Anakartımda M.2 slotu yok ekran kartımdan dolayı da PCI-e X1 slotuna ulaşamıyorum yani dönüştürücü de kullanamıyorum bu yüzden SATA SSD önerisi istiyorum. 1 TB civarlarında olması gerekiyor. Kronik sorunlu bir sürü model var o yüzden düzgün bir model almak için sizden yardım bekliyorum.
Hocam çarşamba günü incehesapdan 1tb patriot p220 ssd sipariş vermiştim dün elime ulaştı 1050 TL ydi fiyat biraz ucuz olduğundan korkmadım değil şuan herhangi bir sıkıntı yok öneririm.
Hocam çarşamba günü İncehesap'dan 1TB Patriot P220 SSD sipariş vermiştim dün elime ulaştı 1050 TL ydi fiyat biraz ucuz olduğundan korkmadım değil şu an herhangi bir sıkıntı yok öneririm.