1 TB SATA SSD önerisi

Quertiq

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
ASRock B450M HDV R4
2500 TL bütçem var, prime day ve maaşım aynı güne denk geldiği için bi arayışa girdim. Halhizarda sistemimde kullandığım 512 GB Patriot P300 M.2 SSD var fakat yeterli olmuyor.
Ayrıyeten 1TB harddisk var ama onu da resim, video gibi büyük çaplı dosyalar için kullanıyorum, oyun yükleyince oynanacak gibi olmuyor çünkü.

Elimdeki M.2 SSD'yi satıp yerine yenisini almak isterdim fakat anakartım gen 3x4 olduğu için pek de yenileme gereği duymuyorum çünkü bana yetiyor, öyle aşırı bir fark olmaz diye düşünüyorum.
Alacağım SATA SSD'yi sadece oyun için kullanacağım o yönde öneri yaparsanız sevinirim.

Son düzenleme:
2500 TL bütçem var, Prime day ve maaşım aynı güne denk geldiği için bir arayışa girdim. Halhizarda sistemimde kullandığım 512 GB Patriot P300 M.2 SSD var fakat yeterli olmuyor.
Ayrıyeten 1TB hard disk var ama onu da resim, video gibi büyük çaplı dosyalar için kullanıyorum, oyun yükleyince oynanacak gibi olmuyor çünkü.

Elimdeki M.2 SSD'yi satıp yerine yenisini almak isterdim fakat anakartım gen 3x4 olduğu için pek de yenileme gereği duymuyorum çünkü bana yetiyor, öyle aşırı bir fark olmaz diye düşünüyorum.
Alacağım SATA SSD'yi sadece oyun için kullanacağım o yönde öneri yaparsanız sevinirim.

Hocam merhaba eğer M.2 SSD'niz kaliteli bir marka ise fark olacaktır

Bu ürün hepimizin bildiği Kingston'un 1TB SSD.

İthalat ücreti var maalesef bütçemi çok aşıyor
Kullandığım da pek kötü değil aslında. Sadece oyun için kullanacak olunca sata daha çok kafama yatıyor bir de.

M.2'den şaşmayın lütfen arada çok fark var beni dinleyin 🙏

Hocam gidişat onu gösteriyor, piyasada SATA SSD kalmamış resmen, bir Samsung var o da beni çok aşıyor gerisi hep tırt markalar. Mecbur M.2 bakacağım.
2 yıl önce eski laptopuma Gigabyte SSD almıştım çok memnundum bayağı kaliteliydi, şimdi ismi bile gözükmüyor google da arattığımda.

Maalesef stokçular vb. arkadaşlar yüzünden böyle.

Hocam gidişat onu gösteriyor, piyasada SATA SSD kalmamış resmen, bir Samsung var o da beni çok aşıyor gerisi hep tırt markalar. Mecbur M.2 bakacağım.
2 yıl önce eski laptopuma Gigabyte SSD almıştım çok memnundum bayağı kaliteliydi, şimdi ismi bile gözükmüyor Google da arattığımda.

Bu arada soğutucu almayı unutmayın ve bence bu attığım linkteki SSD'yi tercih edin.

2 yıl önce eski laptopuma Gigabyte SSD almıştım çok memnundum bayağı kaliteliydi, şimdi ismi bile gözükmüyor Google da arattığımda.

Bu arada soğutucu almayı unutmayın ve bence bu attığım linkteki SSD'yi tercih edin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı