1 TB SATA SSD Tavsiyesi

• Konuyu başlatan rr1907
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 422

rr1907

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Oyuncu bilgisayarıma 1 tb sata ssd almak istiyorum. Mevcutta M2 SSD kullanıyorum. Ekstra olarak SATA SSD almak istiyorum. Oyunlarda vs. sorun yaşamayacağım bir marka/model tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.

WD Green 1 TB SSD güzel, hem seni üzmez hem de diğer markalara karşı daha uygun.

WD Green 1 TB SSD güzel, hem seni üzmez hem de diğer markalara karşı daha uygun.

Ayrıca Kioxia da güzel marka. Bu iki markadan şaşma.

Merhaba arkadaşlar,

Oyuncu bilgisayarıma 1 tb sata ssd almak istiyorum. Mevcutta M2 SSD kullanıyorum. Ekstra olarak SATA SSD almak istiyorum. Oyunlarda vs. sorun yaşamayacağım bir marka/model tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Oyuncu bilgisayarıma 1 TB SATA SSD almak istiyorum. Mevcutta M.2 SSD kullanıyorum. Ekstra olarak SATA SSD almak istiyorum. Oyunlarda vs. sorun yaşamayacağım bir marka/model tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Fiyatlar arasında uçurum fark yok ciddi indirim yoksa Samsung al geç bilinen markalardan vazgeçme.

Ucuz değil, pahalı. Fiyat artışı fazla olmamış demek ki.

Hocam birde şey soracağım, anakartımda bir tane m2 yuvası var. Bazıları bu durum için dönüştürücü artı m2 al demiş. Sizce sata mı yoksa m2 mi mantıklı bu durumda?

Dönüştürücü ile m2 daha mantıklı, ileriye dönük.

SSD mi dönüştürücü mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı