E Erdem Alsırt Ziyaretçi 11 Kasım 2013 #1 1 TB Seagate Expension taşınabilir hardiskin sağlık durumu iyi mi? Bu arada 1 TB Seagate Expansion Kaç RPM Ve Ne kadar cachesi var?
1 TB Seagate Expension taşınabilir hardiskin sağlık durumu iyi mi? Bu arada 1 TB Seagate Expansion Kaç RPM Ve Ne kadar cachesi var?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 14 Kasım 2013 #2 3.5" ise laptopa sığmaz. 2.5" olması lazım.
E Erdem Alsırt Ziyaretçi 14 Kasım 2013 #3 Burak Alkan dedi: 3.5" ise laptopa sığmaz. 2.5" olması lazım. Genişletmek için tıkla... Seagate portablenin 3.5 veya 2.5 olduğunu nasıl hesaplarız? Laptopun içini açamadım.
Burak Alkan dedi: 3.5" ise laptopa sığmaz. 2.5" olması lazım. Genişletmek için tıkla... Seagate portablenin 3.5 veya 2.5 olduğunu nasıl hesaplarız? Laptopun içini açamadım.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 14 Kasım 2013 #4 2.5" diskler genelde harici enerji gerektirmez. Buradan anlayabilirsiniz.
E Erdem Alsırt Ziyaretçi 14 Kasım 2013 #5 Burak Alkan dedi: 2.5" diskler genelde harici enerji gerektirmez. Buradan anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki, bir şey daha sormak istiyorum. Seagate 1 TB Portable USB Hardiskin sağlık durumu iyi mi? HD TUNE ile test ettim fotoğrafını burada paylaştım. Ufak tefek hata varmı harici hardiskte?
Burak Alkan dedi: 2.5" diskler genelde harici enerji gerektirmez. Buradan anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki, bir şey daha sormak istiyorum. Seagate 1 TB Portable USB Hardiskin sağlık durumu iyi mi? HD TUNE ile test ettim fotoğrafını burada paylaştım. Ufak tefek hata varmı harici hardiskte?