1 TB SSD önerisi

dgkn.95

Megapat
Yer
İstanbul/Tuzla
Daha fazla  
Bilgisayarımda depolama alanı sorunu yaşamaya başladım, bu yüzden SSD almayı düşünüyorum. Fiyat olarak ne kadar ucuz olursa o kadar iyi benim için fakat kronik sorunlu, aşırı ısınan, çok ses çıkartan bir SSD kimse istemez. Yani demek istediğim güvenilir bir marka olmalı.

Eğer sadece depolama için kullanacaksanız QVO serisi der geçerim. Bütçenize 1TB 2TB 4TB alabilirsiniz.

SX 8200 Pro F/P ve P olarak bence en alınabilir model ama sırf depolama için SSD alıyorsanız A2000 olabilir ya da SATA 3 olarak MX 500 ya da QVO.

Crucial kullanıyorun şuan kronik ısınma sorunu var bu yüzden bir daha almayı düşünmüyorum. Samsung düşünüyorum arkadaşın dediği gibi bu işin ustası bence de. Bu arada sadece depolama derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Bütçem 1000 TL civarı.

Samsung 860 EVO 1TB ve QVO 1TB arasında fiyat farkı yok, ama kalite farkı var. Bu yüzden alınırsa EVO alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…