1 TB SSD önerisi

Bütçe
3000

759144

Picopat
2000 TL'den ucuza alabileceğim en iyi 500/512 GB SSD nedir? Bir de bu SSD'nin; USB 2.0, 3.0, 3.1, 3.2 ile, Raspberry Pi 5'in M.2 HAT'i ile ve bilgisayar kasasına takmaya uyumlu olmalı. Ne kadar ucuz, kaliteli, hızlı, dayanaklı olursa o kadar iyi olur.

Bunu almayı düşünüyorum:

Son düzenleme:
Hocam istediğiniz 1TB ama fakat attığınız linkteki 500 GB. Ve 2K'den ucuz M.2 SSD yok maalesef. O yüzden bütçenizi arttırmanız lazım. Kullandığım SSD'nin linkini aşağıya bırakıyorum.

Hocam istediğiniz 1TB ama fakat attığınız linkteki 500 GB. Ve 2K'den ucuz M.2 SSD yok maalesef. O yüzden bütçenizi arttırmanız lazım. Kullandığım SSD'nin linkini aşağıya bırakıyorum.

Bilmediğim bir marka almak istemiyorum. 500 GB'lık en iyi M.2 SSD ne? Bu iyi mi?:

Bilmediğim bir marka almak istemiyorum. 500 GB'lık en iyi M.2 SSD ne? Bu iyi mi?

Hocam bilmediğiniz markayı ben kaç yıldır kullanıyorum. Gayet iyi ve hızı da fiyatına göre iyi bir marka. Kioxia'nın eski adı Toshiba yani güvenilir bir marka. 500 GB içinde Samsung götürür seni

Hocam bilmediğiniz markayı ben kaç yıldır kullanıyorum. Gayet iyi ve hızı da fiyatına göre iyi bir marka. Kioxia'nın eski adı Toshiba yani güvenilir bir marka. 500 GB içinde Samsung götürür seni
Yani alabileceğimin en iyisi bu mu?:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı