Victus Gaming laptop 15-FA1035NT modelli dizüstüm var şu anda olan SSD yetersiz ve yerine yenisini takacağım ama PC uyumlu olur mu olmaz mı bilemedim. 1 TB veya üstü olsun okuma hızı da güzel bir tane arıyorum bütçeden yana sorunum yok. Önerilere açığım arkadaşlar.
Bu fiyati asla haketmiyor. QLC NAND kullaniyor ve DRAM yok. 2700-2800 bandina dusmustu gecen hafta ancak o zaman alinabilirdi 2. SSD yapmak için. Bu fiyata direkt berbat bir SSD.
Bu fiyati asla haketmiyor. QLC NAND kullaniyor ve DRAM yok. 2700-2800 bandina dusmustu gecen hafta ancak o zaman alinabilirdi 2. SSD yapmak için. Bu fiyata direkt berbat bir SSD.
LEGEND 900 PRO SSD, saniyede 7.400/6.500 MB'a kadar sıralı okuma/yazma hızı ve 2TB depolama kapasitesi sunar. PS5 konsol depolama alanını genişletmek için güçlü bir ilk tercihtir.
LEGEND 900 PRO SSD, saniyede 7.400/6.500 MB'a kadar sıralı okuma/yazma hızı ve 2TB depolama kapasitesi sunar. PS5 konsol depolama alanını genişletmek için güçlü bir ilk tercihtir.
Fiyatina göre 2. ssd olarak depolama için alinabilir. Tek kritik eksisi QLC NAND olmasi oda depolama icin göz ardi edilebilir. 2800 liranin 1 kurus ustunu vermem.