Sizce 1TB SATA SSD ile ne kadar giderim? Yeni çıkan oyunların boyutları artık maalesef çok üzücü durumda. 1TB M.2 SSD'im vardı o da doldu maalesef yeni disk alma durumundayım. Özellikle Assassin's Creed Valhalla gibi 158 GB olan oyunları görmek gerçekten çok kötü 1TB alsam birçok oyunu indirme imkanım olur mu dersiniz?
Dostum 2TB SSD'lerin de fiyatları gerçekten fahiş durumda alsam bile ömürlük gider mi ki ya anakartımda 2 SATA 1 M.2 boş durumda şu an iyi bir anakartım var zaten
Dostum 2TB SSD'lerin de fiyatları gerçekten fahiş durumda alsam bile ömürlük gider mi ki ya anakartımda 2 SATA 1 M.2 boş durumda şu an iyi bir anakartım var zaten.
Yani bahsettiğim şey SSD'nin Tab ki ömrü var ama bunlar emin ol 9-10 senedir garanti olarak 3 sene fakat bahsettiğim bu kadar pahalı olmuşken ve yeni oyunların boyutları çokken o alan bana yeter mi yıllarca ya da PC değişene kadar ben onu merak ediyorum çünkü şu anda 1TB M2'im bile dolu durumda
ben de zaten bu yüzden SATA bakıyorum M2 hem pahalı hem de zaten 2 tane M2 im var yüksek hızlara da sahip benim amacım tamamen depolama az da hız olsun dediğim için SATA bakıyorum ama 1TB mı alsam abartıp 2ye kadar mı çıksam bilemedim
Yani bahsettiğim şey SSD'nin Tab ki ömrü var ama bunlar emin ol 9-10 senedir garanti olarak 3 sene fakat bahsettiğim bu kadar pahalı olmuşken ve yeni oyunların boyutları çokken o alan bana yeter mi yıllarca ya da PC değişene kadar ben onu merak ediyorum çünkü şu anda 1TB M.2'im bile dolu durumda.
Hocam bu gelişen teknolojiye bağlı. Belki de bulut oyunculuuğa geçeceğiz belki de yeni bir sıkıştırma yöntemi çıkacak ve oyun dosyaları küçülecek. Yani şuanlık ve geleceğe dönük bir şey alsanız yeter.
Demek istediğim şey oyunları oynadıkça silersen 1 TB seni götürür ama yok bana yetmez dersen 2 TB fazlasıyla yeterli olacaktır.
Ben oyunlar için 1 TB M.2 SSD aldım. Gayet güzel yetiyor 15 tane falan oyun var bilgisayarımda. Tabii yanında 480 GB SATA SSD'de kullanıyorum. Ama 930 GB olarak geliyor yüksek boyutlu bile 5 tane oyun indirebilirsin daha ne olsun.