1 TB SSD tavsiyesi

Red Switch

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 1 TB boyutunda, 3000mb/s'ın üstünde okuma ve yazma hızına sahip bir M.2 SSD arıyorum. Kıyasladığım SSD modellerini link olarak bıraktım. Fiyat olarak en uygun Crucial P5 geldi.

Sorularım şunlar:
1 - Bu modellerin sıcaklık değerleri birbirine yakın mıdır yoksa soğuk çalışması ile öne çıkan var mı?
2 - Hangi modeli ne sebeple tercih etmeliyim, daha iyi bir öneriniz var mı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
P5 biraz ısınan bir modeldi diye hatırlıyorum, SN750 almanızı öneririm hem daha iyi.
-------
Bütçenizi ve Anakartınızı belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.

Merhaba arkadaşlar. 1 TB boyutunda, 3000mb/s'ın üstünde okuma ve yazma hızına sahip bir M.2 SSD arıyorum. Kıyasladığım SSD modellerini link olarak bıraktım. Fiyat olarak en uygun Crucial P5 geldi.

Sorularım şunlar:
1 - bu modellerin sıcaklık değerleri birbirine yakın mıdır yoksa soğuk çalışması ile öne çıkan var mı?
2 - hangi modeli ne sebeple tercih etmeliyim, daha iyi bir öneriniz var mı?

Teşekkürler.

Hocam WD Black SN750 (500 GB) kullanıyorum memnunum fakat Samsung 970 EVO Plus daha hızlı onu tavsiye ederim.

Bütçem 1400₺, anakartım MSI B450 TOMAHAWK.
Anakartımın maksimum desteklediği hız yaklaşık 4000mb/s, PCI-E Gen 3 destekliyor.
Aslında o fiyatlara PCI-E 4.0 M.2'ler var onlardan alıp ileriye dönük bir şekilde kullanmak mantıklı olabilir diye düşünüyorum da çalışır mı emin değilim maalesef.

Eğer olmuyorsa SN750 öneririm.

Bütçenizi çok zorlamayacaksa Corsair MP600 Pro önerebilirim. Kullanıyorum oyunlardayken sıcaklığı da 38-40 derece arasında geziyor. Genel anlamda serin çalışan bir SSD.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı