1 TB SSD yeterli mi?

miçobaba

Decipat
Makaleler
3
Anakart
MSI Pro B650M-A WiFi
Hazır sistemlerde 1 TB Kingston Renegade 7000/7300 MB SSD +1168 lira.
2 TB Kingston Renegade 7000/7300 MB SSD +3609 lira.
Hangisi daha mantıklı? 1 TB SSD'nin yeteceğini düşünmüyorum aradaki 2500 liraya değer mi yoksa sistemi aldıntan sonra 2500 liraya bir SSD almak daha mı mantıklı?

2. bir slot varsa sistemi aldıktan sonra aynı SSD'den bir tane daha alıp takabilirsin. İndirimlerde çok görüyorum 1 TB SSD

2. bir slot varsa sistemi aldıktan sonra aynı SSD'den bir tane daha alıp takabilirsin. İndirimlerde çok görüyorum 1 TB SSD
2. slotada 2 TB daha alır 4 TB yıllarca kafa rahat Sen 2 TB al 2 lira farktan ne olacak sanki

Bence Windows kurulu disk Max 512 veya 1TB olmalı o diske çok fazla veri doldurmayın alın ikinci disk 2TB 4TB ne indirecekseniz onun içine atın gitsin. Windows zaten yoruyor SSD'yi bir de oyunlar dosyalar ile uğraşmasın.

Bütçe konusunda o kadar rahat mı arkadaşımız bütçede sıkıntı yok dese git 4TB al diyeceğim.Hayalleri söylemek bedava uygulamak paralı. Hangi SSD nin üzerine 3600TL eklediği de var AKAKÇEDE Kingston KC3000 2TB 5700 TL mesela

AAA oyunlar oynuyorsan 1tb kesinlikle yetersiz.

Bence Windows kurulu disk Max 512 veya 1TB olmalı o diske çok fazla veri doldurmayın alın ikinci disk 2TB 4TB ne indirecekseniz onun içine atın gitsin. Windows zaten yoruyor SSD'yi bir de oyunlar dosyalar ile uğraşmasın.
Windows disk üzerinde çalışmıyor, bir etkisi yok. En fazla 20mb kullanım olur olsa dahi o da bir etki sayılamaz.

hocam sen kendi ağzınla diyorsun ama farketmedin henüz daha sonra 6 bin lira verip alacağı ürünü şimdi 2 bin lira verip alacak. Mesele hayal kurmak değil

Hocam sen kendi ağzınla diyorsun ama fark etmedin henüz daha sonra 6 bin lira verip alacağı ürünü şimdi 2 bin lira verip alacak. Mesele hayal kurmak değil

Benim dediğimi sen tam anlamadın. Hazır sisteme 2TB eklerse 3600 daha fazla ödeyecek yine aynı hesap Max 100 200 TL fark edecek. 1TB olarak alıp 2TB da sonra eklerse yine o sisteme direkt 2 takmış gibi olacak ama 3TB alanı olacak (ekstradan1 tb parası ödeyecek sadece mevzu bu)bu da bir hayli fazla aynı anda kaç tane AAA oyun oynayabilirsiniz. 3TB alana 20 kadar oyun çok çok rahat sığar yer bile kalır zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…