Rohanlısüvarii Femtopat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 SSD veya HDD modeli Samsung Arkadaşlar merhaba, ben 1TB SSD kullanıyorum şu an oyunlarım falan hepsi içinde yüklü. Ben bunu ikiye bölsem C ve D şeklinde performansa çok etkisi olur mu?
Arkadaşlar merhaba, ben 1TB SSD kullanıyorum şu an oyunlarım falan hepsi içinde yüklü. Ben bunu ikiye bölsem C ve D şeklinde performansa çok etkisi olur mu?
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #2 Hiçbir etkisi olmaz hocam. Performans için SSD de %20'lik boş alan bırakman yeterli.
Rohanlısüvarii Femtopat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #3 AtakoHelikopteri dedi: Hiçbir etkisi olmaz hocam. Performans için SSD de %20'lik boş alan bırakman yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Çoğu uygulamayı kurdum zaten uğraşasımda yoktu iyi oldu teşekkürler.
AtakoHelikopteri dedi: Hiçbir etkisi olmaz hocam. Performans için SSD de %20'lik boş alan bırakman yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Çoğu uygulamayı kurdum zaten uğraşasımda yoktu iyi oldu teşekkürler.