cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 887 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #1 Verilerimi depolamak ve içine bazı oyunlar atmak için bir taşınabilir HDD bakıyorum. İki model arasında kaldım: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Bunlardan hangisini almalıyım, ya da sizin başka bir önerininiz var mı?
Verilerimi depolamak ve içine bazı oyunlar atmak için bir taşınabilir HDD bakıyorum. İki model arasında kaldım: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Bunlardan hangisini almalıyım, ya da sizin başka bir önerininiz var mı?
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.499 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 26 Eylül 2023 #2 cagr30 dedi: Verilerimi depolamak ve içine bazı oyunlar atmak için bir taşınabilir HDD bakıyorum. İki model arasında kaldım: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Bunlardan hangisini almalıyım, ya da sizin başka bir önerininiz var mı? Genişletmek için tıkla... Oshiba canvio basics 1TB portable HDD USB 3.0 Black kullanıyorum ve oyunlarımı dosyalarımı içinde tutuyorum, oyun bile oynuyorum öneririm. İlk çıktığında aldım 2015-2016 olması lazım. Hatta şu anki sağlık durumunuda atayım.
cagr30 dedi: Verilerimi depolamak ve içine bazı oyunlar atmak için bir taşınabilir HDD bakıyorum. İki model arasında kaldım: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Bunlardan hangisini almalıyım, ya da sizin başka bir önerininiz var mı? Genişletmek için tıkla... Oshiba canvio basics 1TB portable HDD USB 3.0 Black kullanıyorum ve oyunlarımı dosyalarımı içinde tutuyorum, oyun bile oynuyorum öneririm. İlk çıktığında aldım 2015-2016 olması lazım. Hatta şu anki sağlık durumunuda atayım.