1 TB'lık SSD bir anda doldu

sadekufte2021

Decapat
Daha fazla  
Öncelşkle merhaba. Son birkaç haftadır diskimin çok dolu oldugunu fark ettim anlam veremiyorum. Bilgisayarda sadece 2 oyun var. Valorant ve pub Mobile yani GameLoop sizce bunun nedeni nedir ve bu büyük dosyaları nasıl görebilirim?

Eki Görüntüle 2178481

Dosya Ekleri

• 1714062018901.png
    2,3 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:

Razer Cortex indirip kur. Cortextte System Update ya da clean olacaktı tam hatïrlamıyorum oradan tarat ve cleane bas. Bende 40GB'dan fazla temizlemişti. Ek olara CCleaner veya ayarlardan akıllı depolamadan geçici dosyalara silebilirsin. Windows+r basıp %appdata% yazıp orada daha önce sildiğin uygulamaların dosyasını silebilirsin(kullandığın ya da kullanacağın uygulamalarınkini silme sakın) bu tarz bir sürü Windows+r kombinasyonu vardı ama tam hatırlamîyorum Google'dan baksan bulursun muhtemelen ama önerim kesinlikle format atman. En net, temiz, kesin çözüm format olacaktır.

Öneriniz için çok teşekkürler ama bu 300 GB'lik yer kaplayan şey sadece 2K saatlik videolarmış yine de önerdiginiz çözümde bayağı başarılı olacaktır dediginiz gibi bir format atmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…