6 636564 Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 897 Çözümler 2 13 Ocak 2024 #11 Forzalion dedi: Evet şaşırdım. Normalde Vatan da ucuz ama, Vatan normalde pahalı satıyor. Genişletmek için tıkla... Normalde sadece Akakçe'den bakardım fiyatlara. Şimdi Cimri ve Epey'den de bakacağım. Az daha bu SSD'ye 1K fazla para verecektim .
Forzalion dedi: Evet şaşırdım. Normalde Vatan da ucuz ama, Vatan normalde pahalı satıyor. Genişletmek için tıkla... Normalde sadece Akakçe'den bakardım fiyatlara. Şimdi Cimri ve Epey'den de bakacağım. Az daha bu SSD'ye 1K fazla para verecektim .
Forzalion Megapat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 564 Makaleler 1 Yer Kocaeli/Körfez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Bilgiler Endrüstiyeli 13 Ocak 2024 #12 636564 dedi: Normalde sadece Akakçe'den bakardım fiyatlara. Şimdi Cimri ve Epey'den de bakacağım. Az daha bu SSD'ye 1K fazla para verecektim . Genişletmek için tıkla... Hadi ya Sende mi alacaktın. Denk geldi herhalde konu açmam.
636564 dedi: Normalde sadece Akakçe'den bakardım fiyatlara. Şimdi Cimri ve Epey'den de bakacağım. Az daha bu SSD'ye 1K fazla para verecektim . Genişletmek için tıkla... Hadi ya Sende mi alacaktın. Denk geldi herhalde konu açmam.