americium Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #1 Bu para sanırım hatalı ters basılmış gibi.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #2 Çıkartıyorlar onu çıkartıp takmışlardır sonuçta para elden ele geçiyor bizde üst komşu ile çekiçlen 1 liraların içini çıkartıyorduk
Çıkartıyorlar onu çıkartıp takmışlardır sonuçta para elden ele geçiyor bizde üst komşu ile çekiçlen 1 liraların içini çıkartıyorduk
americium Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #3 Mert Atakann dedi: Çıkartıyorlar onu çıkartıp takmışlardır sonuçta para elden ele geçiyor bizde üst komşu ile çekiçlen 1 liraların içini çıkartıyorduk Genişletmek için tıkla... Evet şu an fark ettim sonradan takılmış tam oturmamış. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2022
Mert Atakann dedi: Çıkartıyorlar onu çıkartıp takmışlardır sonuçta para elden ele geçiyor bizde üst komşu ile çekiçlen 1 liraların içini çıkartıyorduk Genişletmek için tıkla... Evet şu an fark ettim sonradan takılmış tam oturmamış.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #4 americium dedi: Bu para sanırım hatalı ters basılmış gibi. Eki Görüntüle 1302618 Genişletmek için tıkla... Hayır hatalı değil yer vurup ortayı çıkarmışlar sonrada nasıl yaptılarsa geri takmışlar.
americium dedi: Bu para sanırım hatalı ters basılmış gibi. Eki Görüntüle 1302618 Genişletmek için tıkla... Hayır hatalı değil yer vurup ortayı çıkarmışlar sonrada nasıl yaptılarsa geri takmışlar.
americium Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #5 Ciritica dedi: Hayır hatalı değil yer vurup ortayı çıkarmışlar sonrada nasıl yaptılarsa geri takmışlar. Genişletmek için tıkla... farkettim zaten köşesi çok az kalkık tam oturmamış
Ciritica dedi: Hayır hatalı değil yer vurup ortayı çıkarmışlar sonrada nasıl yaptılarsa geri takmışlar. Genişletmek için tıkla... farkettim zaten köşesi çok az kalkık tam oturmamış
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 12 Şubat 2022 #6 Aklıma ortaokulda arkadaşlarla yere 1₺ atıp yamultarak çekirdeğini çıkarmaya çalıştığımız geldi. Okulda bayağı popülerleşmişti.
Aklıma ortaokulda arkadaşlarla yere 1₺ atıp yamultarak çekirdeğini çıkarmaya çalıştığımız geldi. Okulda bayağı popülerleşmişti.