OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 12 Temmuz 2021 #11 ImMoty dedi: Winsetupfromusb diye bir program buldum bununla olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmiyorum. -Normalde olmayan bir şeyi, 3. parti bir yazılımla yapılması, bana çok sağlıklı gelmiyor. Siz nasıl düşünüyorsunuz bilmem ama eğer bilen arkadaşlar onay verirse yapabilirsiniz.
ImMoty dedi: Winsetupfromusb diye bir program buldum bununla olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmiyorum. -Normalde olmayan bir şeyi, 3. parti bir yazılımla yapılması, bana çok sağlıklı gelmiyor. Siz nasıl düşünüyorsunuz bilmem ama eğer bilen arkadaşlar onay verirse yapabilirsiniz.
ImMoty Decapat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 49 12 Temmuz 2021 #12 O zaman Windows 11'i ayrı bir USB'ye kurmamı mı tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2021
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 13 Temmuz 2021 #13 ImMoty dedi: O zaman Windows 11'i ayrı bir USB'ye kurmamı mı tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Evet.
ImMoty dedi: O zaman Windows 11'i ayrı bir USB'ye kurmamı mı tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Evet.