Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 911 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #1 Elimde bir USB var. Buna Windows 11 UEFI ve Windows 10 işletim sistemlerini yükleme şansımız var mı?
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #2 Kadirxds dedi: Elimde bir USB var. Buna Windows 11 UEFI ve Windows 10 işletim sistemlerini yükleme şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Evet Ventoy programına bir göz at derim.
Kadirxds dedi: Elimde bir USB var. Buna Windows 11 UEFI ve Windows 10 işletim sistemlerini yükleme şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Evet Ventoy programına bir göz at derim.
mr.r00t Picopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #3 Bu video yardımcı olur sana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video yardımcı olur sana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #4 Kadirxds dedi: Elimde bir USB var. Buna Windows 11 UEFI ve Windows 10 işletim sistemlerini yükleme şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Yumi denilen program ile 3 İşletim sistemi bile yükleyebilirsin ama UEFİ'de sıkıntı yarattığı için ventoya bakın.
Kadirxds dedi: Elimde bir USB var. Buna Windows 11 UEFI ve Windows 10 işletim sistemlerini yükleme şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Yumi denilen program ile 3 İşletim sistemi bile yükleyebilirsin ama UEFİ'de sıkıntı yarattığı için ventoya bakın.