utkusahan Decapat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 18 29 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarda normal bir şekilde takılırken bu geliyor. Bir de Kaspersky yüklemiştim bir şeyleri taradı ondan sonra oldu. Eğer bu hata penceresini kapatmazsam bir daha gelmiyor ama kapattıktan sonra yaklaşık 5-10 dk sonra yeniden geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2020
Bilgisayarda normal bir şekilde takılırken bu geliyor. Bir de Kaspersky yüklemiştim bir şeyleri taradı ondan sonra oldu. Eğer bu hata penceresini kapatmazsam bir daha gelmiyor ama kapattıktan sonra yaklaşık 5-10 dk sonra yeniden geliyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Mayıs 2020 #2 Arka planda Process Monitor'ü açık tutun. Bu hata gelince yakalamayı durdurun. Logları kontrol edip bu dosyayı çağıran programı bulun. Artı 0 Eksi
Arka planda Process Monitor'ü açık tutun. Bu hata gelince yakalamayı durdurun. Logları kontrol edip bu dosyayı çağıran programı bulun.
S Sadece bir insan Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Arka planda Process Monitor'ü açık tutun. Bu hata gelince yakalamayı durdurun. Logları kontrol edip bu dosyayı çağıran programı bulun. Genişletmek için tıkla... Biraz açar mısınız pek anlamadım da Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Arka planda Process Monitor'ü açık tutun. Bu hata gelince yakalamayı durdurun. Logları kontrol edip bu dosyayı çağıran programı bulun. Genişletmek için tıkla... Biraz açar mısınız pek anlamadım da