Ozgur5
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 2x8 ddr5 c38 ram 6000mhz
- SSD veya HDD modeli
- Lexar NM620 512GB NVMe PCIe Gen3 x4 Okuma 3500MB –
- Ekran kartı
- ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB GDDR6 256 Bit
- Anakart
- ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbel
PC'mi alalı daha 1 ay bile olmamışken böyle sorunlarla karşılaşmaya başladım o yüzden genel bir konu açmaya karar verdim. Bu sorunu en rahat hissedebildiğim oyun RDR2 oldu fakat farklı oyunlarda da az da olsa karşılaşıyorum. Bu sorunlarla artık sistemsel bir problemim oldugunu düşünmeye başladım sistemimi belirteceğim oradan bana çözümler sunabilirseniz çok mutlu olurum.
Kendim şahsen problemin RAM'lerden kaynaklandığını düşünsemde RAM bu %1 ve %0.1'i etkiler mi emin değilim. Başka bir detay lazım olursa söyleyebilirim. Denediklerim oyun ayalarıyla vs her şeyi denedim AMD EXPO kapatıp denedim üzerine gittim format attım. Tekrardan driverları kurdum fakat nafile değişen bir şey olmadı.
Kendim şahsen problemin RAM'lerden kaynaklandığını düşünsemde RAM bu %1 ve %0.1'i etkiler mi emin değilim. Başka bir detay lazım olursa söyleyebilirim. Denediklerim oyun ayalarıyla vs her şeyi denedim AMD EXPO kapatıp denedim üzerine gittim format attım. Tekrardan driverları kurdum fakat nafile değişen bir şey olmadı.