Merhabalar %1 ve %0.1 FPS değerlerini iyileştirmenin yolları nelerdir? Bu konuyla ilgili araştırma yaptım fakat tam olarak iyileştirme ilgili bir yol bulamadım.
Sistemim RTX 2070 Super, Ryzen 3700X, 16 GB 3200MHz RAM.
Merhabalar %1 ve %0.1 FPS değerlerini iyileştirmenin yolları nelerdir? Bu konuyla ilgili araştırma yaptım fakat tam olarak iyileştirme ilgili bir yol bulamadım.
Sistemim RTX 2070 Super, Ryzen 3700X, 16 GB 3200MHz RAM.
Önemli bir şey değil %1 anlamı zaten oyun içinde %1'lik bir kısımdaki FPS'i kayıt eder bu FPS değeri en kötü FPS değeri olur genellikle o yüzden pek dert etmeyin FPS oranınız yüksek ise.
Önemli bir şey değil %1 anlamı zaten oyun içinde %1'lik bir kısımdaki FPS'i kayıt eder bu FPS değeri en kötü FPS değeri olur genellikle o yüzden pek dert etmeyin FPS oranınız yüksek ise.
Son nesil DX12 AAA oyunlarda yüksek ayarlarda 30'un altına düşmeyen oyunlar oynayabiliyorsanız fakat yine aynı tür oyunlar arasında 30'un altına düşen oyunlarınız var ise bu sisteminizin yetersizliğinden ziyade oyun yapımcısının oyuna yapımına gereken özeni göstermemesinden diye düşünüyorum, bir de Online oyunlarda, açık dünya oyunlarında bu değerler düşük olabilir sanırsam.
Benim %1 ve %0.1 Allaha emanet zaten. FX6300 güzel şovunu yapıyor online oyunlarda. Bu sorunuzun tek cevabı işlemci. Elinizdekini satıp 5600X alın. Bir de RAM çipleri güzelse 3600MHz OC yakışır.
Bedava yol olarak 2 seçenek var. İşlemciye OC yapmak, 5-10 FPS feragat edip 2070S'ye UV yapıp %1 ve %0.1 FPS arttırmak. Bana kalırsa ikisine de gerek yok. O ikiliyle buna ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum.