%1 ve %0, 1 FPS kaç olmalı?

Yarım saat içinse gayet iyi değerler.
kaç dk test olması lazım
Sadece benchmark tuşuna basar basmaz mı diye sormuştum. Yoksa 5-10 dakika fikir verir.

Fantezisine soruyoruz hocam. (!)
Sen bana işlemcim 50 derece yükteyken çalışıyor desen iyi mi diye sorsan ben sana sistemini sormam iyi derim. Bu konuda sistem neden sorulsunki bilmediğimden soruyorum

Sadece benchmark tuşuna basar basmaz mı diye sormuştum. Yoksa 5-10 dakika fikir verir.
benchmark tuşunu ayarladım bi tuşa ama ne yaptığımı tam bilmiyorumdeğerler yavaş yavaş düşüyor. %1 %0,1 değerler tam oalrak ne oluyor

Sen bana işlemcim 50 derece yükteyken çalışıyor desen iyi mi diye sorsan ben sana sistemini sormam iyi derim. Bu konuda sistem neden sorulsunki bilmediğimden soruyorum.

Hocam işlemciden işlemciye değir. Bir Intel'in atom işemcisiyle 10100F işlemci aynı olmaz. Ondan dolayı soruyoruz.

Yanlış bakmışım ben gerçek değerler bu 5 dk lık değer bu nasıl ?
Hocam işlemciden işlemciye değir. Bir Intel'in atom işemcisiyle 10100F işlemci aynı olmaz. Ondan dolayı soruyoruz.
Gerçek değer bu yanlış bakmışım

Dosya Ekleri

• PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Screenshot 2021.05.21 - 23.27.00.43.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 52
  • PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Screenshot 2021.05.21 - 23.27.00.43.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 56
Yanlış bakmışım ben gerçek değerler bu 5 dk lık değer bu nasıl ?

Menü vs. açtıysanız veya loot anında %0.1 ondan dolayı aşırı düşmüş. Ama oyunda herhangi bir takılma yaşamadıysanız %1 değeri PUBG özelinde normal. Yoksa 130-140 FPS ortalama olan oyunda %1 değeri 45 olmamalı, takılma yaşanır ki PUBG bu konuda sorunlu bir oyun kim ne derse desin. Her şey ortalama FPS değil.

Sağlıklı test nasıl olur alt tab yaparken ayarlar sıfırlanıyor

Sağlıklı test nasıl olur alt tab yaparken ayarlar sıfırlanıyor

Bir tuş atayın ve oyunda ara sahneler vs. geçtikten sonra başlatın. Diğer bir tuşla da .txt dosyası hâlinde sonuç alabilirsiniz.

Bu değerler yarım saatte oldu nasıl ? kaç olamlı yüzde binde 1 fps
SİSTEM
b450 aoruıs elite gigabyte
R5 3600 3,6ghz
1660 ti asus rog strix
8+8 16 gb ram 2,4 hıznda CL 17

Dosya Ekleri

• Valorant Screenshot 2021.05.22 - 00.16.33.12.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…