+1 ve +90'la başlayan numaralar grup açarak SMS gönderiyor

w4wetoearth

Zeptopat
Daha fazla  
Screenshot_20250619_171038_Messages.jpg

Önce Google'dan böyle bir mesaj geldi ancak benim Messenger'im e-posta üzerine kayıtlı.
Daha sonra böyle gruplardan mesajlar gelmeye başladı. 5-6 tane gruptan mesaj gelmiştir böyle bu neden oldu? Ve nasıl bilinmeyen numaraları kapatabilirim? Böyle şeyler hakkında fikrim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.

Screenshot_20250619_171012_Messages.jpg

Screenshot_20250619_171021_Messages.jpg

Ben direkt mesajlar kısmını kullanmayı bıraktım ağızına kadar saçma sapan mesajlarla dolu ayrıca bu şekilde gruplarada alıyorlar kargo mesajları falan geliyor gelen link ise sahte tabiki.
Ayarlardan Spam korumasını açıp RCS sohbetlerini de devre dışı bıraktım.

Hocam +90 Türkiye bu arada. Beni de 20 kişilik gruba ekleyip PTT kargonuz gecikti linke tıklayarak alın tarzı bir şeye sokmuşlardı. 4-5 kişi dolandırıcı tıklamayın yazıyordu.

Ben direkt mesajlar kısmını kullanmayı bıraktım ağızına kadar saçma sapan mesajlarla dolu ayrıca bu şekilde gruplarada alıyorlar kargo mesajları falan geliyor gelen link ise sahte tabiki.
Ayarlardan Spam korumasını açıp RCS sohbetlerini de devre dışı bıraktım.
ben de öyle yaptım hocam ama numaram falan mı sızdırıldı da böyle mesajlar gelmeye başladı çünkü önceden böyle bir şey yoktu ve bu mesajlar 1-2 dakika arayla geldi bir sürü gruba eklenmeye başladım rcs sohbetlerini kapadım şu an gelmiyor ama gelme sebebini merak ettim

Hocam +90 Türkiye bu arada. Beni de 20 kişilik gruba ekleyip PTT kargonuz gecikti linke tıklayarak alın tarzı bir şeye sokmuşlardı. 4-5 kişi dolandırıcı tıklamayın yazıyordu.
bana da "gece yarısı alışveriş merkezinde koşmak ilgi çekicidir" yazmışlar ben de öyle dolandırıcı diye uyarıda vermiyor. En sonunda rcs sohbetini kapadım ancak başka yerden mesaj gelir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı