Arkadaşlar esenlikler dilerim. Ben yeni PC topladım. Şu an tüm parçalarım tamam ama M.2 SSD konusunda karar veremedim. Oyun oynamak için aldım PC'yi yeri geliyor render vs yapabilirim. Bunun için alınabilecek en mantıklı en sağlam en iyi olarak hangi M.2 SSD'i önerirsiniz anakartıma uygun (anakartımın modeli altta)? Çok teşekkür ederim.
Incehesap sitesinde her cuma saat 22:00 da oyuncu ürünlerinde indirim oluyor. Genelde bu SSD indirime giriyor orada. Eğer bütçe sıkıntınız yoksa 2TB olanını alın.
İncehesap sitesinde her cuma saat 22:00 da oyuncu ürünlerinde indirim oluyor. Genelde bu SSD indirime giriyor orada. Eğer bütçe sıkıntınız yoksa 2TB olanını alın.
Evet yüksek okuma ve yazma oranları önemli ama tabii normal bir kullanıcı için ne kadar far eder bilemiyorum. Zaten önerdiğim SSD yüksek aktarıma sahip. Veri aktarım hızlarında pci-e 3.0 4.0 ve 5.0 olması önemli. Bence yukarıda önerdiğim SSD her türlü işlemde çok rahat işinizi görür.
Anakartiniz destekliyorsa M2 SSD olarak yukarıda bahsettiğim SSD de aramış olduğunuz özellikler mevcut. Genelde alışverişlerimi bilindik sitelerden magaza kendi satıcısı üzerinden alıyorum. Olduğunca şahsi satıcıları tercih etmiyorum.
Anakartiniz destekliyorsa M2 SSD olarak yukarıda bahsettiğim SSD de aramış olduğunuz özellikler mevcut. Genelde alışverişlerimi bilindik sitelerden magaza kendi satıcısı üzerinden alıyorum. Olduğunca şahsi satıcıları tercih etmiyorum.
980 ya da 990 pro olabilir. Ama bence biraz da markaya para vermiş olursunuz. Yeriniz de olsam yukarıda ki ürünü düşünürdüm. Yine son tercih sizin elbette.