1 Xbox hesabına 2 farklı PC'den girmek mümkün mü?

MorningStar35

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Benim bir Xbox hesabım var. Arkadaşımla 15 TL 15 TL verip hesabı bölüşmek istiyoruz. Bu mümkün mü? O hesaba girdiği zaman beni hesaptan atar mı? Yani her seferinde tekrar giriş yapmak zorunda kalır mıyım? Ve o benim oynadığım bir oyuna mesela FIFA'ya girdiği zaman bende oyundaysam beni atar mı?

Merhaba. Benim bir Xbox hesabım var. Arkadaşımla 15 TL 15 TL verip hesabı bölüşmek istiyoruz. Bu mümkün mü? O hesaba girdiği zaman beni hesaptan atar mı? Yani her seferinde tekrar giriş yapmak zorunda kalır mıyım? Ve o benim oynadığım bir oyuna mesela FIFA'ya girdiği zaman bende oyundaysam beni atar mı?

Karışıklıklar çıkabilir zaten ucuz 4 ekmek parasına 2nizde farklı hesap alabilirsiniz

Bunu yapamazsınız. Birbirinizi atar. Ayrıca Xbox bunu fark edince hesapları banlayabiliyordu diye hatırlıyorum. Böyle yapacağınıza, eğer illaha ki beraber ödeyecekseniz Xbox Game Pass Aile planını bekleyin. Türkiye'ye yakında gelecektir.

Aynı Microsoft hesabına girilebilir. Game Pass sahibi bir Microsoft hesabı olduktan sonra sıkıntı olmuyor. Yapılacaklar:

1- Microsoft Store'da, Game Pass aboneliği olan Microsoft hesabı açılacak.
2- Xbox uygulamasında GP aboneliği olan Microsoft hesabı ile değil, kendi hesabınızla giriş yapacaksınız. Kendi Xbox Gamertag'inizin olduğu hesap yani.
3- Bu kadar. EA Play oyunlarını sadece ana Microsoft hesabına bağlı Xbox hesabı oynayabilir ama kalanlarda sıkıntı çıkma olasılığı düşük.

Yukarıda ifade edildiği gibi yok banlanma, girememe, karışıklık, yok zart zurt olma durumu da yok. Bu durum yıllardır var, Microsoft bunun farkında değil mi sizce? Buna cevaz vermeyecek olan şirket gidip bir MS hesabına bir Xbox hesabı bağlama şartı koşardı. Tabii ki bir yıllık GP alıp sonra onu internet üzerinden satıp da kar elde edenler için öngörülmemiş bu sistem, aile içi/arkadaş arası kullanım için. Suistimal etmemek gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı