ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Benim merak ettiğim bir konu var, 1 yıl kullanılmayan telefonlar kapandı mı? Yoksa hala bazıları açık mı? Fikirleriniz neler?
Benim merak ettiğim bir konu var, 1 yıl kullanılmayan telefonlar kapandı mı? Yoksa hala bazıları açık mı? Fikirleriniz neler?
1903umut Femtopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 105 5 Ocak 2025 #2 ciftcisami77 dedi: Benim merak ettiğim bir konu var, 1 yıl kullanılmayan telefonlar kapandı mı? Yoksa hala bazıları açık mı? Fikirleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Kapatılır ancak geri açılır mı? Onu bilemem.
ciftcisami77 dedi: Benim merak ettiğim bir konu var, 1 yıl kullanılmayan telefonlar kapandı mı? Yoksa hala bazıları açık mı? Fikirleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Kapatılır ancak geri açılır mı? Onu bilemem.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 1903umut dedi: Kapatılır ancak geri açılır mı? Onu bilemem. Genişletmek için tıkla... Şu an hala açık mı yoksa hepsi kapandı mı?
1903umut dedi: Kapatılır ancak geri açılır mı? Onu bilemem. Genişletmek için tıkla... Şu an hala açık mı yoksa hepsi kapandı mı?
1903umut Femtopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 105 5 Ocak 2025 #4 ciftcisami77 dedi: Şu an hala açık mı yoksa hepsi kapandı mı? Genişletmek için tıkla... Onu bilemeyiz. Ama hiç sinyal bile almamış olması gerekiyor. Kolay kolay kapatılmaz.
ciftcisami77 dedi: Şu an hala açık mı yoksa hepsi kapandı mı? Genişletmek için tıkla... Onu bilemeyiz. Ama hiç sinyal bile almamış olması gerekiyor. Kolay kolay kapatılmaz.
SeNNurki Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 425 Çözümler 5 5 Ocak 2025 #5 ciftcisami77 dedi: Benim merak ettiğim bir konu var, 1 yıl kullanılmayan telefonlar kapandı mı? Yoksa hala bazıları açık mı? Fikirleriniz neler? Genişletmek için tıkla... şuan önümde siemens m55 var 2005 te alınmış sim kartı takılı sms te alıyor aramada yapıyor (7 8 yıl hiç açılmamıştı )
ciftcisami77 dedi: Benim merak ettiğim bir konu var, 1 yıl kullanılmayan telefonlar kapandı mı? Yoksa hala bazıları açık mı? Fikirleriniz neler? Genişletmek için tıkla... şuan önümde siemens m55 var 2005 te alınmış sim kartı takılı sms te alıyor aramada yapıyor (7 8 yıl hiç açılmamıştı )
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #6 SeNNurki dedi: şuan önümde siemens m55 var 2005 te alınmış sim kartı takılı sms te alıyor aramada yapıyor (7 8 yıl hiç açılmamıştı ) Genişletmek için tıkla... Bugün mü taktın sim kartını?
SeNNurki dedi: şuan önümde siemens m55 var 2005 te alınmış sim kartı takılı sms te alıyor aramada yapıyor (7 8 yıl hiç açılmamıştı ) Genişletmek için tıkla... Bugün mü taktın sim kartını?
SeNNurki Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 425 Çözümler 5 5 Ocak 2025 #7 ciftcisami77 dedi: Bugün mü taktın sim kartını? Genişletmek için tıkla... 1 haftadır taktım sıkıntı görmedim ben. 20 yıldır evde hala çalışıyor
ciftcisami77 dedi: Bugün mü taktın sim kartını? Genişletmek için tıkla... 1 haftadır taktım sıkıntı görmedim ben. 20 yıldır evde hala çalışıyor
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #8 SeNNurki dedi: 1 haftadır taktım sıkıntı görmedim ben. 20 yıldır evde hala çalışıyor Genişletmek için tıkla... Telefon 7 yıldır kullanılmamasına rağmen kapanmamış btk farketmedi galiba. Süre artık 1 yıla düştü. Son düzenleme: 5 Ocak 2025
SeNNurki dedi: 1 haftadır taktım sıkıntı görmedim ben. 20 yıldır evde hala çalışıyor Genişletmek için tıkla... Telefon 7 yıldır kullanılmamasına rağmen kapanmamış btk farketmedi galiba. Süre artık 1 yıla düştü.