1 yıl önce alışveriş yapılan yer nasıl bulunur?

Eldrithc

Hectopat
2024 Haziran sonu, Temmuz başı gibi Logitech G213 almıştım. Aldığım kartı iptal ettirdim dolayısıyla geçmişine bakamam, ürünü nereden aldığımı da hatırlamıyorum. Klavyede sorun olduğundan dolayı nereden aldığımı bulmam lazım, ilk başlarda onemsememistim yeni aklıma geldi garanti. Mailime baktığımda ürünü bulamadım, N11, Trendyol vb hepsine baktım yine bulamadım.

Yüksek olasılıkla MediaMarkt'tan aldım üye girişi yapmadan, bir şey yapmam mümkün mü?

Hocam MediaMarkt'ın kendi mağazasına gidip isim soy isim, numara falan verirseniz bakabilirler bence.

Ama diğerleri için aklıma bir seçenek gelmedi.

Aldığın kartı iptal etsende dekont çıkıyor, geçenlerde kuzenim iptal ettiği karta ait bir harcamanın dekontunu istemişti, ama tam olarak tarih ve tutar istiyorlar. Veya temmuz ayına ait harcamaların tümünü verebilirlerse oradan da bulabilirsin.

Hocam MediaMarkt'ın kendi mağazasına gidip isim soy isim, numara falan verirseniz bakabilirler bence.

Ama diğerleri için aklıma bir seçenek gelmedi.
Yakın çevremde yok maalesef mediamarkt, olsaydı da muhtemelen bir şey yapamazlardi gibi oradakiler sahip değildir herhalde benim sipariş detaylarına.

Hocam kayıtlarını neden tutsunlar ki 1 yıl önce iptal ettigim kartın, gereksiz yük değil mi? Eğer gerçekten tutuyorlarsa bir bakayım, klavye geçen sene ne kadardı hatırlamıyorum ama.

Kuzenim Steam'de 2023 yılına ait bir ödemenin dekontunu aldı geçen hafta.

Faturanız ve üründen kalan kutunuz veya kağıtları var mı?

Faturanız ve üründen kalan kutunuz veya kağıtları var mı?
Hiçbir şey yok hocam maalesef, ürünü nereden aldığımı bulsam bir şey yapabilir miyim sizce, garanti kapsamina alırlar mı? Hata benden kaynaklı değil ürün kronik sorunlu ondan eminim de garantisi var mı bitti mi bilmiyorum.
Kuzenim Steam'de 2023 yılına ait bir ödemenin dekontunu aldı geçen hafta.
Yarın arayacagim bankayi cok sağolun, dönüş yaparım unutmazsam.

@munzay neden disslike atıyorsun kardeşim konuya? Başka yerde yapalım trollügumuzu lütfen.

Rica ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…