1 yıl sınıfta kalanlar açığa geçebilir mi?

tavukadam.32

Yoctopat
Daha fazla  
Selam, 1 yıl sınıfta kalanlar açığa geçebilir mi?
Aslında bu hafta içi halk eğitim merkezine gideceğim ama buraya danışmak istedim.
11. sınıfım bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu hafta içi halk eğitim merkezine gideceğim ama buraya danışmak istedim.
11. sınıfım bu arada.

Hocam size doğru bilgiyi halk eğitim verir normalde geçiş kalktı diyorlar ama herkes geçiyor duyduğum kadarı ile bende öyle geçtim kaç sene önce yasak falan var mıydı o zamanlar bilmiyorum ama benim sporcu lisansım vardı belki onun sayesinde geçmişimdir

Hocam size doğru bilgiyi halk eğitim verir normalde geçiş kalktı diyorlar ama herkes geçiyor duyduğum kadarı ile bende öyle geçtim kaç sene önce yasak falan var mıydı o zamanlar bilmiyorum ama benim sporcu lisansım vardı belki onun sayesinde geçmişimdir.

Yani geçebilir miyim?
Çok tedirginim geçmem lazım.

Maalesef 2 sene kalmanız gerekiyor. Çok saçma kurallar gelmeye başladı.

Hocam 2 sene önce geçtim ben o zaman bir yasak var mı bilmiyorum şu anda var diyorlar ama "siz en iyisi halk eğitime gidin hocam"

Arkadaşlar az önce MEB'i aradım ve bana geçebileceğimi söyledi. MEB mi doğruyu söyler yoksa halk eğittim merkezi mi?

11. sınıfım bu arada.
Hocam benzer konularda sizin yardım ettiğinizi gördüm rica etsem yardım edermisiniz?
@333365

Son düzenleme:
Geçebiliyorsunuz bende CİMER'e sordum, bende geçeceğim inşallah.

Screenshot_2024-06-27-12-34-11-75_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı