1 yıl sınıfta kalmış birisi açığa geçebilir mi?

Evet geçebilirsin bir yıl sınıfta kalanlar geçebiliyor. Kim ne derse desin geçersin

Hayırlısı olsun hocam hakkımızda o zaman. Bir gelişme olduğu zaman konu açarak haber edeceğim çok teşekkür ederim.

Hocam merhaba ben bugün halk eğitim merkezini ve MEB'i aradım halk eğitim merkezi 2 yıl sınıfta kalman gerekiyor diyor MEB ise yeni yayınlanacak olan kılavuzu bekleyin diyor yardımcı olur musunuz?

Hocam merhaba ben AÖL sitesinde böyle bir yazı okudum da açığa geçmek için şartlar diye 1 kere sınıfta kalanları kapsamıyor mu bu yazı?

Dosya Ekleri

• IMG_20240812_134109.jpg
    161,1 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Bu sene sınıfta kaldım açığa geçmek istiyorum gecebilirmiyim ve nasıl geçilir ve ne zman açılıyor bilen birisi soyluyebilirmi

İlk kararla 2 kez sınıf tekrarı olanlar geçiyordu, şimdi ise tek sınıf tekrarı ile geçiliyormuş. Kusura bakmayın.

Arkadaşlar gerçekten cok acil boşuna umutlan miyim ben şimdi 12.siniftankaldim devamsızlıktan şimdi ben 1 sene açıkta kaldım açığa gecebiliyor muyum yoksa gecemiyor muyum?

Bu sene sınıfta kaldım açığa geçmek istiyorum gecebilirmiyim ve nasıl geçilir ve ne zman açılıyor bilen birisi soyluyebilirmi
Ne yaptın gecebildinmi

Arkadaşlar gerçekten cok acil boşuna umutlan miyim ben şimdi 12.siniftankaldim devamsızlıktan şimdi ben 1 sene açıkta kaldım açığa gecebiliyor muyum yoksa gecemiyor muyum?

Ne yaptın gecebildinmi

Ne yaptın geçebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…