1 yılda en fazla para nasıl kazanılır?

Made In Turkey

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. 18 yaşındayım ve 250cc bir motor almayı istiyorum. Ancak 20.000 TL maaş alsam, 1 yıl çalışsam bile parayı denkleştiremediğimi farkettim. Çünkü aile evindeyim, ailem benden minimum 10.000 TL bekliyor her ay. Ayrıca motorun vergisidir, benzinidir, bakımıdır, ehliyetidir, kaskıdır derken 1 yılda yeterine para biriktiremiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Borsa işlerine falan girsem mi? Çalışırken YKS'ye de hazırlanacağım için ek iş de yapamıyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum fikirlerinize açığım.
(Neden illa 1 yıl daha sonra da alırsın diyecekler için de ekleyeyim; motor fiyatları sürekli artıyor, ayrıca ben olabilecek en kısa sürede motoruma kavuşarak gençliğimi güzel geçirmek istiyorum.

Adam gibi okulunu oku önce sonra keyfine bakarsın. Ucu ucuna 1 sene çalışıp aldığın basit bir motor ile alacağın eğlence kaçırdığın seneyi geri getirmez.

Belli bir tecrübe olmadan bu tür işlere girersen elindekinden de olma ihtimalin %99. Bir meslek öğrenmeye bakın. Eğer el beceriniz var ise maaşınız da artar. Motordan fazlasını alırsınız.

Yatırım yapabilirsin ama bence de okul motordan daha önemlidir.

Nasıl para kazanacağını bilmiyorsan okumalısın.

Ne kadar büyük bir ihtiyacı / isteği çözersen o kadar zengin olursun.

COVID aşısını bulan doktorlar şu an zengin.
Çok sık kullanılan bir alışveriş sitesini kuran kişi zengin.
...

Gibi ön bilgi gerektiren örnekler verilebilse de ön bilgi gerektirmeden üretilebilecek birçok sorun vardır diye düşünüyorum.

Krizleri fırsata çevirmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…