1 yılda tıp kazanılır mı?

aruk

Decapat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, YKS'ye sıfırdan hazırlanmayı düşünüyorum; aslında üniversite gibi bir hayalim yoktu ancak psikiyatri sektöründeki sorunları gördükten sonra en azından bir nebze faydam olması ve psikiyatriyi sevdiğim için tıp yazma kararına vardım ablalarım gibi, sizce nasıl başlamalıyım?

1 yılda tıp kazanılır, yeter ki bugünden itibaren adamakıllı çalışmaya başla ve sınav gününe kadar istikrarını bozma.

TYT Türkçe ve Matematik çalışmaları ile başla işe, seviyen ne durumda sıfır mısın?

Masa başına oturarak.

Az biraz temelim var matematik fizik kimyada.

Masa başına oturarak.

Yani yol haritası olarak sormuştum.

Az biraz temelim var matematik fizik kimyada.

Mert Hoca - Bıyıklı Matematik - Eyüp B - Matematiğin Güler Yüzü gibi YouTube'da ki hocaların 40-70 günde TYT kampları falan oluyor gün sayısı değişebiliyor. Bunları izle, hangisi frekansına uyarsa onu izle.

Türkçe için paragraf çöz.

Türkçe, TYT mat ve geometri ile başla bitirince AYT mat ve TYT-AYT fene geç. 1 yılda temel yoksa çok zor ama imkansız değil çok sıkı çalışman lazım.

Türkçe, TYT mat ve geometri ile başla bitirince AYT mat ve TYT-AYT fene geç. 1 yılda temel yoksa çok zor ama imkansız değil çok sıkı çalışman lazım.

Zor olmadı bir sene daha deneyeceğim ama yapacağım.

Çok teşekkürler

Özel ders ve dershane takviyesi alırsan 5-6 ayda bile kazanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…