1 yılda vücut geliştirilebilir mi?

dmrryagz

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Berber
Fitness'a yeni başlayacağım lise 2'ye gidiyorum. Boyum 1.85 kilom 95. 1 yıl içinde kaslı ve estetik bir vücuda ulaşabilir miyim? Bu konuda bilgisi olanlar biraz tavsiye verirse sevinirim.

Hocam öyle her yerden kas fışkıracak, yok devasa şekilde Noel Deyzel gibi kaslarım olsun vb. gibi beklentileriniz varsa çoğu steroid ile yapılıyor, ilk önce bunun farkında olunuz.

Kaslı ve estetikten kastığınız ne ona göre değişir, fakat 1 senede gücünüz ve görünüşünüz değişir mi değişir.

Düzenli uyur düzenli beslenir haftada minimum 4 gün spor yaparsan o zaman 1 yıl sonunda fit ve hatların belli şekilde estetik vücudun olur.

Öyle Instagram'da gördüklerin gibi bir hedefin varsa onu baştan sil. Fakat 1 yılda "plaj vücudu" denen şekilde hafif estetik bir vücut yapılabilir. Tabii beslenme çok önemli, yağlarını yakmazsan estetik olamazsın düzgün bir diyet lazım.

Bu arada Google'a plaj vücudu yazınca steroidin dibine vurmuş elemanlar çıkıyor kastım onlar gibi değil. Yani hatların az çok belli yağsız fit bir görüntüye ulaşabilirsin açısından söylüyorum.

1 yılda şuan ki halinden kat kat daha iyi olursun. Kıyafet giydiğinde estetik durursun omuzların, göğsün, kolların belirginleşir. Spor yapmayan insanlara göre görünümün daha iyi olur, tatmin olursun. Tabi bunlar düzenli bir şekilde spora gidersen ve besleneme dikkat edersen gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…