1 Yıldır aşık olduğum kızı nasıl unutabilirim?

Daha fazla  
Geçen gün lise bitti ve ben 1 senedir bir kıza aşığım ama açılamadım. Onu nasıl unutabilirim?

Şu an sanki kötü bir hastalığa yakalanmışım gibi kötü hissediyorum içim içimi kemiriyor hiç bir şey yapmasım gelmiyor motorla uğraşırım şimdi onun bile tadı gelmiyor
Aranızda bir şey yok ki neye üzülüyorsun bu kadar. O seni aklına getirmiyor eğleniyor sen burada daha yakınıyorsun. Salla bu işleri.

Yani daha önceden hiç konuşmadıysan falan Instagram'dan bir takip isteği falan at detay yazmamışsın öneri veremiyoruz.

İstek atsam bile ne derimki ilk sohbet edip biraz samimi olumki ondan sonra açılayim.

Aranızda bir şey yok ki neye üzülüyorsun bu kadar. O seni aklına getirmiyor eğleniyor sen burada daha yakınıyorsun. Salla bu işleri.

Hepsi benim suçum ufak bir hoşlanti dedim salladım sonra rüyamda gördüm ve ondan sonra aşık oldum.

İstek atsam bile ne derimki ilk sohbet edip biraz samimi olumki ondan sonra açılayim.

Hepsi benim suçum ufak bir hoşlanti dedim salladım sonra rüyamda gördüm ve ondan sonra aşık oldum.

Lise bitti dediğin için bir daha göremeyeceğini sandım. Tabii görürsen yüz yüze sohbet başlatmak daha iyi. Göremeyeceksen Instagram'dan ekleyip story attığında sohbet başlat demek istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…