1 Yıldır doğru düzgün iş bulamadım

Ariyorum ariyorum ama yok. Bilgisayardan da anlarim ama hic is yok. Sagolasin dogru diyorsun da... Bu arada matbaada tam olarak ne zor? Gitmeden ogreneyim belki vazgecerim.

Ariyorum ariyorum ama yok. Bilgisayardan da anlarim ama hic is yok. Sagolasin dogru diyorsun da... Bu arada matbaada tam olarak ne zor? Gitmeden ogreneyim belki vazgecerim.
Yerine göre değişir. Ben paket falan yapıyordum ilk, pek anlamıyordum o işlerden bir deneyeyim dedim. Değişiyor. Herkese farklı iş veriyorlar.

Kalpte hafif sıkıntı var o işler olmuyor. Aort kapağında.
Yok hocam maalesef.
Şuan özel sektörde iş bulmakta zor senin işinde.Çogu patron masrafdan sigorta vesaire düşmek için mülteci falan çalıştırıyor.Aradığın standartları bulabilirmisin bilmiyorum helede bu devirde.

Çalıştığınız yerlerde işi iyice öğrenip, ustalık belgesi alarak Kosgeb gibi kurumlardan geri ödemesiz destek kredisi alabilirsiniz. Bunun dışında devlet, genç girişimcilere vergi indirimi ve benzeri imkanlar veriyor. İyice araştırıp minimum yatırım ve zararla iş kurmak mümkün. İyi şanslar hocam. Umarım hayatınızda her şey dilediğiniz gibi olur.

Bilgi icin sagolasin, arastiracagim bakalim... Cok tesekkurler umarim sizin de isleriniz rast gider bol kazanclar.

Yerine göre değişir. Ben paket falan yapıyordum ilk, pek anlamıyordum o işlerden bir deneyeyim dedim. Değişiyor. Herkese farklı iş veriyorlar.
Valla bende Tır şoförü olmaya çalışıyorum. Hakikaten piyasada kolay iş yok. Ne kadar maaş verdikleri önemli.

Yok abi hakikaten yok yani. Çok az para veriyorlar birde çok iş istiyorlar.
Nakliyat işinde çalıştım. Asansör olmayan daireler var. En üst kata koltuk takımı vs çıkarıyorduk resmen oturupta ağlayasım geliyordu o derece. Bu aralar çok hassaslaştım iş konusunda. Ekmek parası için çalışan insanları görünce kendimi kötü hissediyorum. Acaba işlerini severek mi yapıyorlar. Çalışmaya muhtaç olmak çok zor gerçekten. Yeri geliyor patron azarlıyor baş eğiyorsun. Bilmiyorum ama çocuk kalmak iyiydi be.

Yükselebileceğin bir iş sektöründe eleman olarak gir düzgün çalış. Sonra rütbeni yükselt yaşın ilerliyor çünkü. İleride sıkıntı olabilir.

Ne işi kurdunuz hocam? Memnun musunuz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…