R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 385 Dün 17:24 #1 Superlight kullanıyorum. Geçen sene kasım gibi alıp değiştirmiştim Wraith üzerinden. Neredeyse 1 sene olmuş. Yenisini alıp değiştirmeli miyim?
Superlight kullanıyorum. Geçen sene kasım gibi alıp değiştirmiştim Wraith üzerinden. Neredeyse 1 sene olmuş. Yenisini alıp değiştirmeli miyim?
ca9an Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 377 Yer Muğla Dün 17:38 #2 Eğer kullanırken sorun teşkil etmiyorsa gerek yok değiştirmenize.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.199 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 17:55 #3 ragjer dedi: Superlight kullanıyorum. Geçen sene kasım gibi alıp değiştirmiştim Wraith üzerinden. Neredeyse 1 sene olmuş. Yenisini alıp değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Değiştirdikten sonra alışamayabiliyorsun haberin olsun. Denemek istiyorsan dene ancak ben dotlara alışamıyorum.
ragjer dedi: Superlight kullanıyorum. Geçen sene kasım gibi alıp değiştirmiştim Wraith üzerinden. Neredeyse 1 sene olmuş. Yenisini alıp değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Değiştirdikten sonra alışamayabiliyorsun haberin olsun. Denemek istiyorsan dene ancak ben dotlara alışamıyorum.