Dert neye benzer herkes en büyüğü bende sanar demişler. Siz kendinizi o olayı hatırlamak ve unutmamak için zorluyorsunuz . Bizden anca bu kadar öneri gelir.
Kendiniz için onları affedin, onlar için değil kendiniz için. Gece yatmadan önce'de aklına geliyordur büyük ihtimalle, eğer ki kin tutmayı bırakıp kendin için affedersen unutursun.
Dert neye benzer herkes en büyüğü bende sanar demişler. Siz kendinizi o olayı hatırlamak ve unutmamak için zorluyorsunuz. Bizden anca bu kadar öneri gelir.
Evet bu doğru ama susmamında bir sebebi var hocayı şikayet etmem zaten bir karşılık sayılır ama çok çevresi olan bir insan değilim o yüzden bu tür sokak çocuklarına karşılık vermekten çekiniyorum çünkü ne olacağı belli olmaz diye arkam olsa bende göğsümü gererdim.
Kendiniz için onları affedin, onlar için değil kendiniz için. Gece yatmadan önce'de aklına geliyordur büyük ihtimalle, eğer ki kin tutmayı bırakıp kendin için affedersen unutursun.
@Muhammed099 hocam haklı içinizdeki savaşı bitirin ki hep cephede beklemeyesiniz. Şunu söyleseydim su olurdu bunu yapsam bu olurdu gibi seyler sizi her daim meşgul ve rahatsız eder. Nakil aldırın okuldan daha karşılaşmazsiniz.