1 yılım heba oluyor

• Konuyu başlatan TSML
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 612

TSML

Hectopat
Daha fazla  
12. sınıftayım aile zoruyla okuyorum. Yurt dışı dil eğitimi için burs kazandım. Kendi paramda vardı biriktirdiğim göndermediler tek vasfım İngilizce başka hiçbir şey bilmiyorum. Aile zoruyla okula gidiyorum dil eğitimi kursuna gitmek istiyorum, parasını ben vereceğim diyorum göndermıyorlar. Şimdi de ortalamam 21 olmuş kalırsam 1 senem boşa gidecek açık eğitim düşünüyorum ama kafam çok karışık ne yapmalıyım iyi davranırsam sözlüden falan geçirirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun, 21 ortalama şu an için bile olsa çok düşük yani toparlamanız için çalışmanız çalışmanız için heves heves için okulu sevmeniz lazım ancak bunlar domino taşı gibi gelir siz sevmiyorsanız olay kafada biter zaten, ailenize bunu üsteleyin okulunuzdaki rehberlik hocaları aracılığı ile görüştürün derim.
Edit; meslek lisesinde iseniz 12 sınıfta geçmenizi sağlar hocalar ama Anadolu veya fense orasını bilmiyorum bırakırlar herhalde çünkü çok düşük ortalama yine bir 35 40 olsa iyiydi.

Lise 2 olsa açığa geç derdim de son seneye gelmişsin. Sınavları en az 40 yapsan hocalar sözlülerle v.s geçirir diye tahmin ediyorum. Durumu rehberlik hocan ile konuşman lazım. Kariyerim gidiyor, istediğim odur ilmim şudur gideceğim yer budur deyip.

Lise 2 olsa açığa geç derdim de son seneye gelmişsin. Sınavları en az 40 yapsan hocalar sözlülerle vs geçirir diye tahmin ediyorum. Durumu rehberlik hocan ile konuşman lazım. Kariyerim gidiyor, istediğim odur ilmim şudur gideceğim yer budur deyip.

Yarın gidip biraz acındırma yapacağım bakalım ne olacak teşekkürler sınavlardan 40 üstü aldım bu sefer ailevi durumlardan önceki sınavlarda kitap yüzü görmemiştim.

12. sınıftayım aile zoruyla okuyorum. Yurt dışı dil eğitimi için burs kazandım. Kendi paramda vardı biriktirdiğim göndermediler tek vasfım İngilizce başka hiçbir şey bilmiyorum. Aile zoruyla okula gidiyorum dil eğitimi kursuna gitmek istiyorum, parasını ben vereceğim diyorum göndermıyorlar. Şimdi de ortalamam 21 olmuş kalırsam 1 senem boşa gidecek açık eğitim düşünüyorum ama kafam çok karışık ne yapmalıyım iyi davranırsam sözlüden falan geçirirler mi?
Muvafakatname mi gerekiyor?
Gerekmiyorsa kaçın.
Çok açık ve net konuşuyorum. 21 ortalama ile belge bile alamıyorsunuz.
Hayatınızı kaybediyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı