1. Yılım!

Sosyal Mesafe

Centipat
Vay be, tam 1 yıl önce bugün kaydolmuşum. Burada çokça konu açtım, yardım ettim, arkadaş edindim (çoğu sonradan bıraktı tabii), bana yardım edenler oldu, hata yapa yapa pek çok konu hakkında bilgi sahibi oldum. Bazen kanser ettiniz beni

Tüm Technopat yetkili ve üyelerine sevgimi ve teşekkürlerimi iletmek istiyorum, seviyorum sizi. Forumun eskisi kadar aktif olmaması beni üzüyor, herkes bırakıyor yavaş yavaş. Ben de aktif değildim uzun zamandır, yeni girmeye başladım. Büyük ihtimal ben de bırakırım.

Böyle, 1 yıllık olduk.

Oyunları Seviyoruz grubunda var mıydın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dana çok gençnmişsiniz. Bir benzeri daha olmayan bu güzel, bazen çekilmez platformda nice seneler geçirmeniz dileğiyle.

Ben de eskilerdenim, son bir kaç yılım pasif geçmiş olsa da Technopat'ı bırakmadım henüz. Zaman zaman göz gezdirip, farklı, ilgimi çeken konular var mı diye bakıp çıkıyorum.
Sanırım diğerleri de öyle yapıyordur Yani bence bırakmıyorlar, sadece zamanla aynı konulara cevap vermekten sıkılıyorlardır.
Bir de bizden öncekiler bizlere, bizler de yenilere bıraktık. Şenlendirmesi, daha aktif, güzel bir yer olmasını sağlamak yenilere düşüyor artık. Ama sanırım yeniler de yarınlarından kaygılı, daha çok siyasetle ilgileniyorlarlar gibi.

Olduğu kadar güzelleştirmeye uğraşıyoruz. Ama ne kadar büyürsek o kadar farklı insan geliyor. Normal tabii.

Daha uzun seneler birlikte olmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…